't Witte Paard

Adres

Oude Bredaseweg 15
4872 AB
Etten-Leur
076-303 13 01

De herberg van Etten-Leur

Overnacht in de Herberg van Etten-Leur, proef de ambiance van ons bruin café en voel u thuis in onshotel restaurant. U kunt bij ons binnen lopen voor een gezellig ontbijt of een vullende lunch, maar ook voor een heerlijk diner bent u van harte welkom!
 

Locatie 

Hotel ’t Witte Paard ligt in het centrum van Etten-Leur, de gezellige markt en het winkelcentrum bevinden zich op loop afstand. Etten-Leur biedt tal van mogelijkheden om heerlijk te fietsen en te wandelen in onze natuurrijke omgeving. Daarnaast is een dagje Breda een echte aanrader. Deze historische stad met haar oude stadskern en groot winkelcentrum bieden een leuk dagje uit.

 

Restaurant

In het restaurant kunt u de lekkerste gerechten kiezen van de uitgebreide menukaart passend bij het seizoen.
 

Feesten en partijen

Naast heerlijk slapen en lekker eten kunt u bij ons ook een feest of partij organiseren. Onze bar of serre is erg geschikt voor een verjaardag, bruiloft of elk andere gelegenheid. Onze medewerkers zullen er zorg voor dragen dat uw feest geheel naar uw wens verloopt.

Openingstijden

Kijk voor meer informatie over de openingstijden op de website of neem contact op via 076-303 13 01 of info@hotelwitetpaard.nl

Waar vind ik 't Witte Paard?