Weekmarkt

Iedere woensdag in het Winkelhart

Elke woensdag kunt u de weekmarkt vinden van 08:30 tot 12:30 uur op het Raadhuisplein en de kop van de Markt. In 2011 is de weekmarkt in het centrum van Etten-Leur verkozen tot Beste Markt van Nederland. 
 

Gezellig en efficient boodschappen doen


Van kleding, schoenen, accessoires en ansichtkaarten tot verse groenten en fruit en de lekkerste broodjes en zoetigheden. Vergeet ook niet even langs te komen voor een heerlijk stuk kaas, warme stroopwafel of een lekkerbekje. De weekmarkt is de plek om gezellig en efficient boodscahppen te doen, verse seizoensproduten, leuke aanbieidngen en unieke specialiteiten te scoren op 1 plek bij elkaar. 

 

Vanaf de weekmarkt loopt u zo het Winkelhart of stap even binnen bij een van de leuke cafés, restaurants of lunchrooms. 

Laatste nieuws

 • Kerst viert u met Winkelhart Etten-Leur

  Santa Claus is coming to town, Winkelhart Etten-Leur is in de feeststemming! In december – de feestmaand bij uitstek – nodigen wij u uit voor diverse Kerstevents in het Winkelhart, waaronder een sfeervolle Kerstmarkt. Daarnaast is het Winkelhart in december iedere zondag geopend!

 • Sinterklaas bezoekt Winkelhart Etten-Leur. Kom ook!

  Vol verwachting klopt ons hart! Op 19 november meren Sinterklaas en zijn Pieten aan in de Leurse Haven. Deze intocht is het startsein voor een periode boordevol Sinterklaasactiviteiten, onder andere in Winkelhart Etten-Leur! In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag over de leuke activiteiten en acties van het Winkelhart.
   

 • Nog meer sfeer in het overdekte winkelcentrum

  Winkelhart Etten-Leur is een heerlijke plek om te winkelen. En vanaf nu brengen we nóg meer sfeer in het overdekte winkelcentrum! We gaan meer zitgelegenheden creëren, sommige zelfs met stopcontact. Even uitrusten tijdens het winkelen is straks nog prettiger.