Weekmarkt

Iedere woensdag in het Winkelhart

Elke woensdag kunt u de weekmarkt vinden van 08:30 tot 12:30 uur op het Raadhuisplein en de kop van de Markt. In 2011 is de weekmarkt in het centrum van Etten-Leur verkozen tot Beste Markt van Nederland. 
 

Gezellig en efficient boodschappen doen


Van kleding, schoenen, accessoires en ansichtkaarten tot verse groenten en fruit en de lekkerste broodjes en zoetigheden. Vergeet ook niet even langs te komen voor een heerlijk stuk kaas, warme stroopwafel of een lekkerbekje. De weekmarkt is de plek om gezellig en efficient boodscahppen te doen, verse seizoensproduten, leuke aanbieidngen en unieke specialiteiten te scoren op 1 plek bij elkaar. 

 

Vanaf de weekmarkt loopt u zo het Winkelhart of stap even binnen bij een van de leuke cafés, restaurants of lunchrooms. 

Laatste nieuws

  • Kids Heroes Etten-Leur was een succes!

    Het evenement Kids Heroes Etten-Leur afgelopen zondag (25 maart) was een groot succes! Het is goed verlopen en het was erg druk. Alle foto's met de Kids Heroes zijn te vinden op de Facebookpagina van het Winkelhart.

  • Koopzondag & Kids Heroes

    Zondag 25 maart is het weer koopzondag! Ook vindt van 12.00 tot 17.00 uur het event: Kids Heroes Etten-Leur plaats. Droom jij er ook van je favoriete TV, film of YouTube held in het echt te ontmoeten? Sommige dromen komen uit! Want op zondag 25 maart staan het Winkelhart en het Winkelcentrum Etten-Leur in het teken van de Kids Heroes.

  • IJssalon Scoop gaat weer open!

    Op vrijdag 9 maart is ijssalon Scoop weer open gegaan, dus laat de lente maar beginnen! Bekijk de actie op de Facebookpagina van ijssalon Scoop en win een halve liter van jouw favoriete ijssmaak.