Contact winkelhart Etten-Leur

Heeft u vragen over Winkelhart Etten-Leur, de prachtige winkels, sfeervolle horecagelegenheden of de vele faciliteiten? Neem contact met ons door onderstaand contactformulier in te vullen en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Laatste nieuws

 • Een pop-up store (brand) veiligheid in Winkelhart Etten-Leur

  Zo’n 6000 keer per jaar rukt de brandweer uit voor brand in een woning. Een klein brandje kan vliegensvlug uitgroeien tot een fikse brand. Rookontwikkeling bij brand zorgt ervoor dat mensen snel de oriëntatie kwijtraken, zelfs in hun eigen woonomgeving. Dat maakt ontvluchten bij brand extra moeilijk. Jonge kinderen, ouderen en dieren zijn minder zelfredzaam om de brand te ontvluchten. Het is dus van levensbelang dat mensen zichzelf en elkaar in veiligheid brengen bij brand. Veel branden ontstaan door risicovol gedrag. Denk aan roken (33%), kortsluiting (23%), koken (14%), kaarsen (7%) of  kinderen die met vuur spelen (3%).
   

 • Kom shoppen bij de Jaarmarkt van Etten-Leur

  Op zondag 24 september wordt in het centrum van Etten-Leur de Jaarmarkt gehouden. Er zijn uiteenlopende activiteiten voor jong én oud, zoals een markt met 300 kramen, straattheater, kinderattracties, optredens en meer.

 • Ontmoet Hans & Grietje in Winkelhart Etten-Leur

  Meet & greet en spannende speurtocht

  In de Nieuwe Nobelaer vindt binnenkort Hans & Grietje De Musical plaats. Ter promotie van deze familiemusical wordt er op zaterdag 2 september in Winkelhart Etten-Leur een meet & greet gehouden met de hoofdrolspelers. Wees erbij!

 • Reis mee met de elektrische trein

  Zondag 27 augustus is het weer tijd voor Speelstad Etten-Leur. Om zo snel mogelijk van de ene attractie naar de andere attractie te gaan is er speciaal een elektrische trein geregeld. Wacht jij ook op één van de stationnetjes om mee te gaan met de trein? Raas dan vandaag naar het winkelcentrum in Etten-Leur!

Aankomende evenementen