Ontmoet Hans & Grietje in Winkelhart Etten-Leur

Meet & greet en spannende speurtocht

In de Nieuwe Nobelaer vindt binnenkort Hans & Grietje De Musical plaats. Ter promotie van deze familiemusical wordt er op zaterdag 2 september in Winkelhart Etten-Leur een meet & greet gehouden met de hoofdrolspelers. Wees erbij!

Wie is er niet opgegroeid met Hans & Grietje? Het gelijknamige sprookje gaat over een broer en zus die worden achtergelaten in het bos. De kinderen zien een huisje van snoep en worden hier gevangen genomen door een kwaadaardige heks. Dit wereldberoemde sprookje wordt nieuw leven ingeblazen met Hans & Grietje De Musical. De familievoorstelling wordt op zaterdag 9 september opgevoerd in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. 
 

Bezoek de meet & greet

Om de musical extra te promoten, brengen de hoofdrolspelers op zaterdag 2 september van 14.00 tot ongeveer 15.00 uur een bezoek aan Winkelhart Etten-Leur! Tijdens een meet & greet kunnen kinderen op de foto met Hans en Grietje en kunnen ze hen allerlei vragen stellen. Aansluitend worden bezoekers getrakteerd op bijzondere muziekoptredens.
 

Opa & Oma Dag en spannende speurtocht 

De meet & greet met Hans & Grietje vindt plaats tijdens de Opa & Oma Dag. Grootouders kunnen met hun kinderen en kleinkinderen een bezoek brengen aan Winkelhart Etten-Leur: hier worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong én oud. Eén van die activiteiten is een spannende speurtocht voor kinderen. De speurtocht start om 11.00 uur. Alle deelnemers ontvangen een presentje en de jongere die de speurtocht het beste heeft volbracht, wordt beloond met een bijzondere prijs! Rond 15.00 uur zullen Hans & Grietje de winnaar van de speurtocht bekendmaken.