Nog meer sfeer in het overdekte winkelcentrum

Winkelhart Etten-Leur is een heerlijke plek om te winkelen. En vanaf nu brengen we nóg meer sfeer in het overdekte winkelcentrum! We gaan meer zitgelegenheden creëren, sommige zelfs met stopcontact. Even uitrusten tijdens het winkelen is straks nog prettiger. 
 

Bloesembomen

Op het speelplein bij Jamin komen nieuwe zitjes en worden drie sfeervolle bloesembomen geplaatst. Dezelfde soort zitjes worden ook op het plein bij Bomont geplaatst op een nieuwe houten vloer. Een aantal zitjes op dit plein wordt voorzien van een stopcontact, zodat u uw telefoon tijdens uw bezoek aan het Winkelhart kunt opladen. Om dit plein een sfeervolle touch te geven, komen hier plantenbakken in dezelfde stijl.

 

Meer groen en zitelementen

Het speelkasteel voor CoolCat wordt verwijderd. In deze passage komen drie grote, zes meter hoge kunstbomen te staan en twee leestafels. Ook in de passage voor de Big Bazar komt een grote kunstboom te staan, met aan weerszijden zitjes.

 

Fijn winkelen

Met deze aanpassingen wordt Winkelhart Etten-Leur een nog fijnere plaats om te winkelen, elkaar te ontmoeten of gewoon, lekker mensen te kijken.