Kom shoppen bij de Jaarmarkt van Etten-Leur

Op zondag 24 september wordt in het centrum van Etten-Leur de Jaarmarkt gehouden. Er zijn uiteenlopende activiteiten voor jong én oud, zoals een markt met 300 kramen, straattheater, kinderattracties, optredens en meer.

Op zondag 24 september vindt in het centrum van Etten-Leur de jaarlijks terugkerende Jaarmarkt plaats! 

Breng 24 september van  10.00 tot 17.00 uur een bezoek aan de Jaarmarkt. Op de Bisschopmolenstraat, het Raadhuisplein, de Markt, de Oude Bredaseweg en in Winkelhart Etten-Leur vindt u maar liefst 300 marktkramen. Hier kunt u kleding, accessoires, voedingswaren, huishoudelijke artikelen, speelgoed, gadgets en nog véél meer kopen. Deze kramen zijn van lokale handelaren en van de winkeliers en horecaondernemers van Winkelhart Etten-Leur. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur. 
 

Straattheater, kinderattracties en optredens

Naast de markt staat er een zeer divers programma voor u klaar met spectaculaire activiteiten. Geniet samen met uw (klein)kinderen van straattheater en kinderattracties. Daarnaast zijn er op het podium van het Raadhuisplein prachtige muziek- en dansoptredens én zullen alle winkels en horecagelegenheden in het centrum geopend zijn. Graag tot ziens bij de Jaarmarkt van Etten-Leur!