Kerst viert u met Winkelhart Etten-Leur

Santa Claus is coming to town, Winkelhart Etten-Leur is in de feeststemming! In december – de feestmaand bij uitstek – nodigen wij u uit voor diverse Kerstevents in het Winkelhart, waaronder een sfeervolle Kerstmarkt. Daarnaast is het Winkelhart in december iedere zondag geopend!

Nog even en de Kerstdagen staan voor de deur. U kunt tijdens de knusse, donkere dagen voor Kerst een bezoek brengen aan het sfeervol aangeklede Winkelhart Etten-Leur. Het Winkelhart is voorzien van feestelijke versiering en op het Raadhuisplein staat een prachtig verlichte Kerstboom.

 

Kerstmarkt met sfeervolle chalets

Van donderdag 14 t/m zondag 17 decemberwordt er een gezellige Kerstmarkt georganiseerd in het Winkelhart. Op het Raadhuisplein staan sfeervolle houten chalets waar u onder andere Kerstcadeaus en winterartikelen koopt en geniet van smaakvolle winterhapjes en drankjes. De Kerstmarkt is dagelijks geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

 

16 + 17 december: X-Mas Shopping Weekend

Het ultieme kerstgevoel krijgen? Op zaterdag 16 en zondag 17 december geniet u in Winkelhart Etten-Leur van kerstmuziek en -entertainment. Op zaterdag komt de Kerstman met zijn arrenslee naar het Winkelhart. Iedereen mag mee om een ritje met hem te maken. Op zondag geniet u van de feestelijke act Christmas Time en dansoptredens van Trivium Dance. Kom shoppen tussen 12.00 en 17.00 uur en kom helemaal in de kerstsfeer. 


Openingstijden december

December is cadeautjesmaand en daarom is Winkelhart Etten-Leur in deze maand ook iedere zondag geopend. Ideaal voor als u last-minute nog cadeautjes moet halen of boodschappen moet doen voor een feestelijk diner. Kom naar de extra koopzondagen, scoor een feestelijke outfit en warm op met iets lekkers bij onze horecagelegenheden.

Bekijk hieronder onze openingstijden rond de feestdagen:

  • Koopzondag 17 december – 12.00 tot 17.00 uur
  • Kerstavond / koopzondag 24 december – 12.00 tot 17.00 uur
  • Eerste Kerstdag 25 december – Gesloten
  • Tweede Kerstdag 26 december – Gesloten
  • Oudejaarsdag / koopzondag 31 december – 12.00 tot 17.00 uur

Let op: sommige winkels zijn eerder open of sluiten later. De horecagelegenheden hebben afwijkende openingstijden.