Griezelen bij The Read Shop tijdens de Kinderboekenweek

Van 4 t/m 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is gruwelijk eng en The Read Shop griezelt gezellig mee. Tijdens de Kinderboekenweek ontvangt u bij besteding van ten minste 10 euro aan kinderboeken bij The Read Shop het kinderboekenweekgeschenk 'Kattensoep'. Daarnaast organiseert de boekhandel leuke activiteiten, zoals voorlezen en een workshop met danspas.com! 

 

Kinderboekenweekgeschenk 'Kattensoep'

Het kinderboekenweekgeschenk voor 2017 is Kattensoep, geschreven door Janneke Schotveld en geillustreerd door Annet Schaap. Dit leesboek krijgt u cadeau bij minimale besteding van 10 euro aan kinderboeken in de boekhandel.

Kattensoep gaat over Boeli, die met zijn kat Obama logeert bij zijn opa. In de buurt waar zijn opa woont is iets vreemds aan de hand: er verdwijnen katten. Samen met Lucy, het buurmeisje van opa, probeert Boeli het mysterie op te lossen. (Voor het Kinderboekenweekgeschenk geldt: OP = OP).
 

Griezelen bij The Read Shop

Tijdens de Kinderboekenweek organiseert The Read Shop leuke activitieten. Op zaterdagmiddag 7 oktober wordt er van 15.00 tot 16.00 uur voorgelezen bij de boekhandel en op zaterdagmiddag 14 oktober wordt de Kinderboekenweek afgesloten met een workshop verzorgd door danspas.com. Daarnaast staat de boekhandel tijdens de Kinderboekenweek vol met spannende boeken waarin enge griezels en griezelige engers een rol spelen. Kom dus een kijkje nemen, als je durft...