• Kerst viert u met Winkelhart Etten-Leur

  Santa Claus is coming to town, Winkelhart Etten-Leur is in de feeststemming! In december – de feestmaand bij uitstek – nodigen wij u uit voor diverse Kerstevents in het Winkelhart, waaronder een sfeervolle Kerstmarkt. Daarnaast is het Winkelhart in december iedere zondag geopend!

 • Nog meer sfeer in het overdekte winkelcentrum

  Winkelhart Etten-Leur is een heerlijke plek om te winkelen. En vanaf nu brengen we nóg meer sfeer in het overdekte winkelcentrum! We gaan meer zitgelegenheden creëren, sommige zelfs met stopcontact. Even uitrusten tijdens het winkelen is straks nog prettiger. 
   

 • Tentoonstelling 'Zonder boer geen voer' in Winkelhart Etten-Leur

  Van 21 oktober t/m 26 november staat de tentoonstelling 'Zonder boer geen voer' in Winkelhart Etten-Leur. De tentoonstelling legt focus op het thema: 'Het boerenbestaan als belangrijk onderdeel van onze samenleving in heden en verleden.' Rondom de tentoonstelling vinden er tal van activiteiten plaats voor jong en oud. 
   

 • Een pop-up store (brand) veiligheid in Winkelhart Etten-Leur

  Zo’n 6000 keer per jaar rukt de brandweer uit voor brand in een woning. Een klein brandje kan vliegensvlug uitgroeien tot een fikse brand. Rookontwikkeling bij brand zorgt ervoor dat mensen snel de oriëntatie kwijtraken, zelfs in hun eigen woonomgeving. Dat maakt ontvluchten bij brand extra moeilijk. Jonge kinderen, ouderen en dieren zijn minder zelfredzaam om de brand te ontvluchten. Het is dus van levensbelang dat mensen zichzelf en elkaar in veiligheid brengen bij brand. Veel branden ontstaan door risicovol gedrag. Denk aan roken (33%), kortsluiting (23%), koken (14%), kaarsen (7%) of  kinderen die met vuur spelen (3%).
   

 • Reis mee met de elektrische trein

  Zondag 27 augustus is het weer tijd voor Speelstad Etten-Leur. Om zo snel mogelijk van de ene attractie naar de andere attractie te gaan is er speciaal een elektrische trein geregeld. Wacht jij ook op één van de stationnetjes om mee te gaan met de trein? Raas dan vandaag naar het winkelcentrum in Etten-Leur!

 • Leef je uit op de vele springkussens

  Op de laatste dag van de zomervakantie voor regio Zuid, kunnen alle kinderen uit Etten-Leur en omstreken zich nog even helemaal uitleven. Waan jezelf in de wereld van de Cars auto’s en kom gezellig springen op het Cars springkussen.