• Sinterklaas bezoekt Winkelhart Etten-Leur. Kom ook!

  Vol verwachting klopt ons hart! Op 19 november meren Sinterklaas en zijn Pieten aan in de Leurse Haven. Deze intocht is het startsein voor een periode boordevol Sinterklaasactiviteiten, onder andere in Winkelhart Etten-Leur! In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag over de leuke activiteiten en acties van het Winkelhart.
   

 • Halloween Shopping Night op 27 oktober

  Op vrijdagavond 27 oktober verandert Winkelhart Etten-Leur in het griezeligste winkelhart voor de hele familie! Kom shoppen tussen 18.30 en 21.00 uur, profiteer van waanzinnige kortingen en laat u verwonderen door de mysterieuze en griezelige acts! Bovendien maakt u kans op een mooie prijs als u een Halloweenselfie maakt in het Winkelhart!

 • Kom shoppen bij de Jaarmarkt van Etten-Leur

  Op zondag 24 september wordt in het centrum van Etten-Leur de Jaarmarkt gehouden. Er zijn uiteenlopende activiteiten voor jong én oud, zoals een markt met 300 kramen, straattheater, kinderattracties, optredens en meer.

 • Schmink & Glittertattoo's

  Zondag 27 augustus is het weer tijd voor Speelstad Etten-Leur! Op deze dag zal het overdekte winkelcentrum in Etten-Leur worden omgetoverd tot Speelstad. Naast vele speelattracties zoals springkussens en een elektrische trein is het mogelijk jezelf mooi laten maken met schmink of een glittertattoo te laten zetten.

 • Kom ook naar de Speelstad van Etten-Leur!

  Op zondag 27 augustus – de laatste dag van de schoolvakantie – wordt Etten-Leur omgetoverd tot Speelstad met onder andere een discokussen, glittertattoo's, schminken, popcorn en suikerspinkramen, luchtkussen en een elektrische trein. De Speelstad valt samen met de maandelijkse koopzondag. Lees meer en kom ook! 

 • Zomers genieten tijdens de Zomeravonden

  10, 17 en 24 augustus in Etten-Leur

  Houd donderdagavond 10, 17 en 24 augustus vrij in uw agenda, want dan vinden de zinderende Zomeravonden plaats! Op het Raadhuisplein in Etten-Leur geniet u met vrienden en familie van gratis muziekoptredens van topartiesten.