• Een pop-up store (brand) veiligheid in Winkelhart Etten-Leur

  Zo’n 6000 keer per jaar rukt de brandweer uit voor brand in een woning. Een klein brandje kan vliegensvlug uitgroeien tot een fikse brand. Rookontwikkeling bij brand zorgt ervoor dat mensen snel de oriëntatie kwijtraken, zelfs in hun eigen woonomgeving. Dat maakt ontvluchten bij brand extra moeilijk. Jonge kinderen, ouderen en dieren zijn minder zelfredzaam om de brand te ontvluchten. Het is dus van levensbelang dat mensen zichzelf en elkaar in veiligheid brengen bij brand. Veel branden ontstaan door risicovol gedrag. Denk aan roken (33%), kortsluiting (23%), koken (14%), kaarsen (7%) of  kinderen die met vuur spelen (3%).
   

 • Reis mee met de elektrische trein

  Zondag 27 augustus is het weer tijd voor Speelstad Etten-Leur. Om zo snel mogelijk van de ene attractie naar de andere attractie te gaan is er speciaal een elektrische trein geregeld. Wacht jij ook op één van de stationnetjes om mee te gaan met de trein? Raas dan vandaag naar het winkelcentrum in Etten-Leur!

 • Leef je uit op de vele springkussens

  Op de laatste dag van de zomervakantie voor regio Zuid, kunnen alle kinderen uit Etten-Leur en omstreken zich nog even helemaal uitleven. Waan jezelf in de wereld van de Cars auto’s en kom gezellig springen op het Cars springkussen.

 • Vier de zomer op de Summer Market

  Zet zaterdag 15 juli in uw agenda!

  It’s summer time! Gaat u binnenkort op vakantie? Kom alvast in de vakantiestemming en bezoek op 15 juli van 11.00 tot 17.00. uur de Summer Market van Winkelhart Etten-Leur!

 • Vier Koningsdag in Winkelhart Etten-Leur

  Kom op 27 april Koningdag vieren in Winkelhart Etten-Leur!  De winkels en horecagelegenheden zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur en ook dit jaar is er een gezellige Oranjemarkt in en rondom het winkelgebied. De marktroute loopt via de Oude Bredaseweg en de Markt en is vanaf 09.00 uur officieel geopend. Op het Raadhuisplein en in het overdekte winkelcentrum worden gratis kinderplekken gecreëerd. Kom gezellig shoppen en speur naar leuke spulletjes op de Oranjemarkt!
   

 • Zeer geslaagd en zonnig Voorjaarsweekend

  Zaterdag 25 en zondag 26 maart vond in Winkelhart Etten-Leur het Voorjaarsweekend plaats. Tijdens dit tweedaagse evenement was er voor jong en oud van alles te beleven, zoals een voorjaarsmarkt, tuinworkshops en fashion shows. In groten getalen bezochten inwoners van Etten-Leur en omgeving dit fleurige en zonnige evenement!