Weekmarkt in herfstsfeer

Locatie

Raadhuisplein 

Markt

Weekmarkt in herfstsfeer

De weekmarkt in de herfstvakantie op woensdag 26 oktober staat, heel toepasselijk, in het teken van de herfst. Er zijn diverse activiteiten voor kinderen, er is muziek en de markt wordt in herfstsfeer aangekleed. Kom genieten met het hele gezin en profiteer van de verassende voordeelacties van de marktkooplieden.
 

Volop activiteiten voor kinderen

De weekmarkt op 26 oktober is met name gericht op kinderen, die in deze week genieten van de herfstvakantie. Van 08.30 tot 12.30 uur staat er een springkussen op het marktterrein en bij een schminkstand kunnen kinderen zich om laten toveren in feestelijke prinsjes of stoere piraten. Daarnaast laat de promotiecommissie aanwezige kinderen grabbelen uit een grabbelton, waar maar liefst 200 cadeautjes in zijn verstopt. Of dat alles nog niet genoeg is, worden de kinderen heerlijk verwend met lekkere poffertjes en een mooie ballon!
 

Kleurwedstrijd

Op de basisscholen in Etten-Leur zijn aan de kinderen van 4, 5 en 6 jaar kleurplaten uitgedeeld. De drie mooiste ingeleverde kleurplaten worden beloond met een prijs. De prijzen worden tijdens de feestelijke markt uitgereikt door Wethouder Jan van Haal. Heeft u zoon of dochter meegedaan aan de kleurwedstrijd? Zorg dan dat u om 10.30 uur aanwezig bent en wie weet gaan jullie met een mooie prijs naar huis!
 

Profiteer van verassende voordeelacties

De marktkooplieden hebben voor u verrassende voordeelaanbiedingen in petto. Neem dus ook zeker een kijkje bij de tientallen kraampjes. Van kleding, schoenen, accessoires en ansichtkaarten tot verse groenten, fruit en de lekkerste broodjes en zoetigheden. Bent u uitgekeken of heeft u zin in een kop koffie? U loopt vanaf de weekmarkt zo het Winkelhart in of stap even binnen bij een van de leuke cafés of lunchrooms die gelegen zijn aan de markt.

Programma

08:30 - 12:30 uur

Winkelhart Etten-Leur

Meer events