Voorjaarsweekend 25 + 26 maart

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Bezoek het feestelijke Voorjaarsweekend!


In Winkelhart Etten-Leur vieren we het voorjaar! Kom naar het Voorjaarsweekend op zaterdag 25 en zondag 26 maart en laat u inspireren. Doe mee aan tuinworkshops, bezoek de voorjaarsmarkt en ontdek op zondag de nieuwste voorjaarstrends.
 

Zaterdag 25 maart – Voorjaarsevent

Op zaterdag 25 maart organiseert Winkelhart Etten-Leur het voorjaarsevent met o.a. tuinworkshops, een voorjaarsmarkt en fleurige bloemenmeisjes. 

In marktkramen verspreid over Hof van den Houte, Burchtplein en in het overdekte winkelcentrum presenteren diverse winkeliers vanaf 10.00 uur hun voorjaarsartikelen en acties. Naast de voorjaarsactiviteiten staat de Bijenmarkt op deze dag in het Winkelhart.
 

Tuinworkshops

Bent u een tuinliefhebber? Leer tijdens de workshops van Jansen Hoveniers alle ins en outs over tuinieren. Zij leggen u precies uit hoe u het beste uw tuinplanten kunt snoeien. Daarnaast geven ze vele tuinplanten weg, zoals Seringen, Hortensia's en Rozen. Ook delen fleurige bloemenmeisjes gratis voorjaarsbloeiers van Jan Tit uit. De tuinworkshops vinden plaats op het Burchtplein. Mis het niet! 


Voor kids

Voor kinderen is er zaterdag ook genoeg te doen. In het Winkelhart loopt zaterdag een vrolijk varkentje rond. Hij is blij dat het eindelijk voorjaar is! Kids kunnen samen met het varkentje op de foto en met dit grote beest knuffelen. Daarnaast komt vanwege de heropening van Jamin Frozen naar het Winkelhart Etten-Leur. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen Anna, Elsa en Olaf ontmoeten op het plein bij Jamin. 


Zondag 26 maart – Fashion Day

Loop zondag 26 maart tijdens het Voorjaarsweekend tussen 12.30 en 16.30 uur de Fashion Route over een 200 meter lange rode loper en ontdek de nieuwste voorjaarstrends. Modellen showen de voorjaarsmode voor dames en heren terwijl u uw favoriete winkels bezoekt. Leuk setje gezien? Vraag naar de winkel en shop het gelijk bij een van de modezaken in het Winkelhart!
 

Model for a day

Om 14.00 uur begint de Model for a day show. Deze show is ieder Fashion Event een groot succes! Tijdens Model for a day ervaren kinderen uit Etten-Leur en omgeving hoe het is om als model in de spotlights te staan. Deze editie showen 40 kinderen de voorjaarsmode van de kinderkledingwinkels in het Winkelhart. Misschien doet uw nichtje, buurmeisje of dochter van een vriendin wel mee. Kom zeker een kijkje nemen en moedig de kinderen aan!


Houd onze website en Facebookpagina in de gaten

Benieuwd wat er dit voorjaar nog meer wordt georganiseerd in Winkelhart Etten-Leur? Houd onze Facebookpagina en website goed in de gaten! 

Programma

25 MAART

Voorjaarsmarkt
10.00 - 16.30

Tuinworkshops
11.00 - 11.45 uur
12.00 - 12.45 uur
13.15 - 14.00 uur
14.15 - 15.00 uur
15.15 - 16.00 uur
 

26 MAART

Fashion shows
12.30 - 16.30

Model for a day
14.00 - 15.00

 

Winkels die meedoen

Winkelhart Etten-Leur

Meer events