Summer Market 15 juli

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Zet zaterdag 15 juli in uw agenda!
Vier de zomer op de Summer Market


It’s summer time! Gaat u binnenkort op vakantie? Kom alvast in de vakantiestemming en bezoek op 15 juli van 11.00 tot 17.00. uur de Summer Market van Winkelhart Etten-Leur!

Heeft u de summer vibes te pakken? Kom op zaterdag 15 juli naar de Summer Market van Winkelhart Etten-Leur! Bij de tientallen marktkraampjes profiteert u van mooie acties op zomerse artikelen, zoals kleding, schoenen, speelgoed, huishoudelijke artikelen en meer. Zo shopt u eenvoudig en voordelig uw vakantieoutfit, kampeerspullen of reisartikelen bij elkaar!

Tropische optredens 

Tijdens dit unieke evenement geniet u ook van Caraïbische sferen met een sfeervol strand bij het Raadhuisplein en diverse tropische optredens van een samba brassband, en een dj met loungemuziek.

Kom ook naar de Summer Market

Kortom, kom op 15 juli van 11.00 tot17.00 uur naar het Winkelhart en geniet van de Summer Market. Wees erbij! 

Spectaculaire kortingen met kortingscoupons

Uitsluitend geldig tijdens de Summer Market op 15 juli

De kortingscoupons zijn uitsluitend geldig op zaterdag 15 juli. De kortingscoupons verschijnen op woensdag 12 juli in huis-aan-huisblad De Bode. Daarnaast worden de coupons op 15 juli uitgedeeld in Winkelcentrum Etten-Leur (let wel: op = op!). Uiteraard kunt de kortingscoupons ook downloaden en printen vanaf onze website:

Download hier uw kortingscoupons, print ze uit en verzilver 

Programma

11.00 uur tot 17.00 uur

Bekijk hier een sfeerimpressie

Winkels die meedoen

Winkelhart Etten-Leur

Meer events