Winkelhart Etten-Leur gaat voor lekker gezond!

Locatie

Raadhuisplein

Hof v/d Houte

Winkelcentrum

 

Winkelhart Etten-Leur gaat voor lekker gezond!

Houdt u van bewegen en zoekt u een nieuwe sportieve uitdaging? Doe op zaterdag 30 april inspiratie op tijdens Sport & Body, het sportiefste evenement van Winkelhart Etten-Leur! Kom kijken naar de verschillende sportdemonstraties van sportverenigingen en -clubs uit Etten-Leur!
 

Demo’s en workshops van sportclubs

In en rondom het Winkelhart kunt u genieten van spectaculaire demonstraties van sportverenigingen en sporters uit Etten-Leur. Kijk uw ogen uit en wie weet spot u wel een bekende die meedoet aan de demonstraties! Ook kunt u direct informatie opvragen bij de informatiestands van de deelnemende sportclubs.

 

Food, body en health

Naast deze demonstraties vindt u tijdens het event allerlei informatie over food, body en health. Uiteenlopende deskundigen en instructeurs geven u advies over hoe u een healthy body en lifestyle bereikt. Dus, stel al uw vragen en kom meer te weten!

 

Acties van winkeliers

Naast al deze sportdemonstraties, voedingsadviezen en verzorgingsdemo’s kunt u profiteren van diverse prachtige acties! De winkeliers van het Winkelhart hebben de leukste acties bedacht met voeding en afslank-, sport- of verzorgingsproducten. Deze aanbiedingen en acties wilt u niet missen!
 

Be there!

Mis dit geweldige evenement niet en kom langs op zaterdag 30 april in Winkelhart Etten-Leur, het gezelligste winkelhart voor de hele familie.

Programma

Handbaldemo HV Internos
11:00 - 16:00

Tafeltennisdemo TV Tanaka
11.00 - 16.00

Fit in 30 minuten met Hart for Her
11.00 - 15.00 

Freestyle Football Clinic Stefan Molendijk
12.15 - 14.00 uur

BODYWORKS demo Trivium Dance
13:30, 14:30 en 15:30

Sport & Body Event - 30 april

Winkelhart Etten-Leur

Meer events