Spaaractie Lot der Liefde

Locatie

Spaar mee met het Lot der Liefde

14 februari is het Valentijnsdag. Veel geliefden verrassen elkaar tijdens Valentijn met een cadeau, zoals een parfum, knuffel, bos bloemen of romantisch diner. Winkelhart Etten-Leur wil haar trouwe bezoekers ook verrassen en verloot prijzen om verliefd op te worden met de spaaractie Lot der Liefde!
 

Maak kans op prachtige prijzen

Diverse winkels en horecagelegenheden hebben speciaal voor deze Valentijnsactie prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Zo kunnen deelnemers kans maken op een romantisch diner voor twee bij Grand-Café The Butler, een smaakvolle lunch bij Plein60, een lingeriesetje naar keuze van Livera, een heerlijke fles bubbels van Gall & Gall, diverse geschenksets van Kruidvat en Etos en nog veel meer. Bekijk hier de volledige lijst met alle prijzen en doe mee!
 

Hoe gaat de actie in zijn werk?

Het Lot der Liefde wordt op 25 januari huis-aan-huis verspreid met Weekblad De Bode (editie Etten-Leur), is te vinden bij diverse winkels in het Winkelhart en te downloaden en printen via deze website. Bij aankoop van een artikel in Winkelhart Etten-Leur* ontvangt u in de periode van 5 t/m 10 februari een hartjessticker. Heeft u drie stickers op het Lot der Liefde geplakt en uw gegevens ingevuld, dan kunt u het lot t/m 10 februari inleveren in de actiezuil op het speelplein bij de ANWB winkel. Op 11 februari vindt de trekking plaats. De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht per mail.
 

Haast u naar Winkelhart Etten-Leur, shop uw cadeaus en overige artikelen en zorg dat u het Lot der Liefde voor 11 februari volplakt en inlevert. Veel succes!
 

* Bij alle winkels en horecagelegenheden in het Winkelhart kunt u de hartjesstickers verzamelen door een aankoop te doen of iets te nuttigen. De winkeliers mogen individueel bepalen bij welke minimale besteding zij een sticker uitgeven.

Programma

Winkels die meedoen

Winkelhart Etten-Leur

Meer events