Groot Sinterklaas-interview

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Groot Sinterklaas-interview en vrolijke Pietenparty

Op zondag 27 november brengen Sinterklaas en zijn Pieten weer een bezoek aan Winkelhart Etten-Leur. Tijdens deze speciale Sinterklaasmiddag is er volop leuks te beleven voor jong en oud, zoals een Groot Sinterklaas-interview en vrolijke Pietenparty!
 

Groot Sinterklaas-interview

Veel kinderen hebben een heleboel vragen die ze aan Sinterklaas willen stellen. Bijvoorbeeld over Amerigo, over Spanje of over de cadeautjes die dit jaar op het verlanglijstje staan. Tijdens de Sinterklaasmiddag op 27 november krijgen kids de kans om hun vraag te stellen tijdens het Groot Sinterklaas-interview! Heb jij een brandende vraag? Kom dan op 27 november rond 15:00 uur naar het speelplein bij Jamin en stel hem!
 

Kleurwedstrijd: Win een huisbezoek van Sinterklaas 

Tijdens het Groot Sinterklaas-interview wordt ook de winnaar van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. De komende week kunnen kinderen meedoen met de kleurwedstrijd van het Winkelhart om kans te maken op een huisbezoek van Sinterklaas op woensdag 30 november. De kleurplaten zijn vanaf 17 november te halen bij de kinderkleding- en speelgoedwinkels in het Winkelhart en kunnen tot en met zaterdag 26 november ingeleverd worden bij de Werkkamer van Sinterklaas (naast Poelier Schrauwen). 
 

Pietenparty 

Voor, tijdens en na het Groot Sinterklaas-interview worden de leukste Sinterklaasliedjes gedraaid. Dans met de Pieten en zing uit volle borst mee. Het beloofd een gezellig feestje te worden in Winkelhart Etten-Leur!
 

Werkkamer van Sinterklaas

Ook dit jaar heeft De Sint een werkkamer in het Winkelhart. De werkkamer is vanaf 15 november geopend in het pand tussen JIJ Mode en Poelier Schrauwen. Neem tot 5 december een kijkje in de kamer, misschien zijn er wel Pieten aanwezig of heeft Sinterklaas een boodschap achtergelaten. De Werkkamer van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door Jamin Etten-Leur, Bomont Etten-Leur, The Read Shop Etten-Leur, La Maison d'Antique en Arto Laros Entertainment.

Programma

Sinterklaasbezoek

13.30 - 16.00 uur
 

Sinterklaas-interview

15:00 uur

Winkelhart Etten-Leur

Meer events