Sinterklaasmiddag met Pietenband

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Ontmoet Sinterklaas!

Op zaterdag 19 november wordt het een gezellig sinterklaasfeest in Winkelhart Etten-Leur! Tussen ± 13.30 en 16.00 uur brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan het Winkelhart.
 

Pietenband

Sinterklaas heeft niet alleen zijn Pepernotenpieten en Fotopieten meegenomen, maar ook zijn Pietenband! Deze muzikale pieten zorgen de hele middag voor een gezellig feestje in het Winkelhart. Je kunt ze al van ver horen aan komen. Zingen jullie ook mee? 

 

Wie zoet is, krijgt lekkers

Vanaf vrijdag 18 november staat de oliebollenkraam weer op het Burchtplein en en speciaal voor de Sinterklaasmiddag hebben zij een leuke actie. Alle kinderen tot ±12 jaar met een pietenmuts, mijter of kleurtje op het gezicht krijgen een gratis oliebol tussen 14.00 en 15.00 uur. Dat wordt smullen!
 

Kleurwedstrijd: Win een huisbezoek van Sinterklaas

Doe mee met de kleurwedstrijd van Winkelhart Etten-Leur en maak kans op een huisbezoek van Sinterklaas op woensdag 30 november! Haal vanaf 17 november een kleurplaat bij een van de kinderkleding- of speelgoedwinkels in het Winkelhart en laat jouw kleurkunsten zien. Lever de kleurplaat uiterlijk zaterdag 26 november in bij de Werkkamer van Sinterklaas. De winnaar wordt op 27 november tijdens het Groot Sinterklaas-interview bekend gemaakt. De tijd van het huisbezoek wordt in overleg met de winnaar afgestemd.
 

Zaterdag 19 november kunnen kinderen al aan de slag met de kleurplaat op het speelplein bij de Werkkamer van Sinterklaas. 
 

Werkkamer van Sinterklaas

Ook dit jaar heeft De Sint een werkkamer in het Winkelhart. De werkkamer is vanaf 15 november geopend in het pand tussen JIJ Mode en Poelier Schrauwen. Neem tot 5 december een kijkje in de kamer, misschien zijn er wel Pieten aanwezig of heeft Sinterklaas een boodschap achtergelaten. De Werkkamer van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door Jamin Etten-Leur, Bomont Etten-Leur, The Read Shop Etten-Leur, La Maison d'Antique en Arto Laros Entertainment.

Programma

13.30 - 16.30 uur

Winkelhart Etten-Leur

Meer events