Sinterklaasbezoek 25 november

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

VOL VERWACHTING KLOPT ONS HART!

Op 19 november meren Sinterklaas en zijn Pieten aan in de Leurse Haven, waarna zij op 25 november en 2 december een bezoek brengen aan Winkelhart Etten-Leur! Lees hier meer over het Sinterklaasbezoek op 25 november.
 

Ontmoet Sinterklaas op 25 november

Zaterdag 25 november is het eerste Sinterklaasbezoek: van 13.00 tot 16.00 uur komen Sinterklaas en zijn Pieten naar Winkelhart Etten-Leur. Ontmoet Sinterklaas, maak er een gezellig feestje van met de Pietenband en krijg lekkers van de strooipieten. Om 15.00 uur wordt er een Sinterklaas interview georganiseerd. Hier volgt binnenkort meer informatie over.


Winnaars kleurwedstrijd en selfie-actie

Op 25 november worden om 15.30 uur de winnaars van de kleurwedstrijd en selfie-actie bekend gemaakt. Met de kleurwedstrijd maken kinderen kans op een ontbijt met Sinterklaas op zondag 26 november OF twee vrijkaartjes voor de Sinterklaasshow van Ernst, Bobbie en de rest. We mogen 2 kaartjes weggeven voor deze voorstelling op 26 november bij de Nieuwe Nobelaer. De winnaar van de selfie-actie wint ook een ontbijtje met Sinterklaas op 26 november! 

Let op: Je kan enkel winnen wanneer je op 25 november aanwezig bent bij de bekendmaking van de winnaars.
 

Doe mee en maak kans!

Wil jij kans maken op de vrijkaartjes of het ontbijt? Haal dan vanaf 14 november een kleurplaat bij een van de kinderkledingwinkels, speelgoedwinkels of foodondernemers in Winkelhart Etten-Leur en doe mee. De kleurplaat is ook hier te downloaden en te printen. De kleurplaten kunnen van 18 t/m 24 november ingeleverd worden bij het Sinterklaaspunt in het Winkelhart. Bij de selfie-actie roepen we alle kinderen op een leuke foto met de Sint of zijn Pieten te maken en deze te delen op social met de #Sinterklaasinhetwinkelhart. Doe ook mee en maak kans op een bijzondere prijs!
 

Breng ook een bezoek aan het Sinterklaasbezoek op zaterdag 25 november. Kinderen, ouders en grootouders zijn van harte welkom van 13.00 tot 16.00 uur!

Programma

13.00 tot 16.00 uur

Winkelhart Etten-Leur

Meer events