Sint Voorleesmiddag

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Voorleesmiddag met Sinterklaas

Nog eventjes en het is 5 december, Pakjesavond! Sinterklaas en zijn Pieten zijn druk met de voorbereidingen voor deze bijzondere avond, maar brengen op woensdagmiddag 30 november eerst nog een bezoek aan Winkelhart Etten-Leur. Ontmoet de Sint en geniet van een mooi verhaal tijdens de voorleesmiddag!
 

Voorleesmiddag met de burgemeester

Tijdens de Sinterklaasmiddag op 30 november komt niemand minder dan de burgemeester van Etten-Leur voorlezen aan alle aanwezige kinderen. Kom naar de Werkkamer van Sinterklaas en luister samen met Sinterklaas en de Pieten naar een prachtig verhaal. 
 

Werkkamer van Sinterklaas

Ook dit jaar heeft De Sint een werkkamer in het Winkelhart. De werkkamer is vanaf 15 november geopend in het pand tussen JIJ Mode en Poelier Schrauwen. Neem tot 5 december een kijkje in de kamer, misschien zijn er wel Pieten aanwezig of heeft Sinterklaas een boodschap achtergelaten. Op 19, 27 en 30 november is de werkkamer geopend en kunnen kinderen hun verlanglijstje en tekening achterlaten. Op 30 november vindt de voorleesmiddag plaats in De Werkkamer van Sinterklaas.
 

De Werkkamer van Sinterklaas wordt mede mogelijk gemaakt door Jamin Etten-Leur, Bomont Etten-Leur, The Read Shop Etten-Leur, La Maison d'Antique en Arto Laros Entertainment.

Programma

14:00 - 16.00 uur

Winkelhart Etten-Leur

Meer events