Opa & Oma Dag: SPEUR & WIN!

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Op zoek naar Roodkapje tijdens de Opa & Oma dag 

Opa’s en oma’s kunnen op woensdagmiddag 7 september samen met hun kleinkinderen op zoek naar Roodkapje! Tijdens een speurtocht op de maandelijkse Opa & Oma Dag zijn Roodkapje en zes andere figuren uit het sprookje te vinden in het Winkelhart. Speur mee en maak kans op kaartjes voor de Efteling!
 

Speur mee en WIN!

Hebben je opa en oma geen tijd om met je mee op speurtocht te gaan, dan mag je natuurlijk ook je ouders of je vriendjes en vriendinnetjes meenemen. De invulkaarten zijn op woensdag op te halen bij Jamin. Roodkapje zal rondlopen om jou te helpen bij het speuren. 
 

Heb je alle sprookjesfiguren gevonden? Ga dan met je volle invulkaart naar Jamin. Tegen inlevering van je kaart krijg je een lekker presentje!  Daarnaast maak je ook nog kans op een mooie prijs: kaartjes voor de Efteling! Wie weet beleef jij daar een sprookjesdag! De winnaar maken we op 9 september op onze Facebookpagina bekend.
 

Roodkapje de Musical in de Nieuwe Nobelaer 

Krijg jij ook maar geen genoeg van Roodkapje? Dan kun je op zaterdag 10 september naar de musical Roodkapje in de Nobelaer. Kaartjes zijn hier te koop.

Programma

Winkelhart Etten-Leur

Meer events