Vive la France tijdens Opa & Oma Dag 

Locatie

Winkelcentrum

Vive la France tijdens Opa & Oma Dag 
 

Doe mee aan de gezelligste picknick van Etten-Leur!

Op woensdag 1 juni staat de Opa & Oma Dag van Winkelhart Etten-Leur in het teken van Vive la France. Geniet met uw (klein)kinderen van een gezellige picknick boordevol gratis Franse hapjes en drankjes!
 

De zomerperiode breekt aan, hét moment dat veel Nederlandse gezinnen met de tent, vouwwagen of caravan naar het Zuiden afreizen. Bovendien vindt vanaf 10 juni het EK Voetbal plaats in Frankrijk. Kortom, reden genoeg voor een Frans feestje!
 

Franse picknick, chansons en een karikaturist

Tijdens de Opa & Oma Dag op woensdag 1 juni kunt u in Winkelhart Etten-Leur van 12.30 tot 14.30 uur aanschuiven aan picknicktafels voor een gezellige én GRATIS proeverij met diverse (Franse) lekkernijen. Klets onder het genot van een hapje en drankje bij met vrienden, familie en bekenden, geniet van Franse chansons én laat u en uw (klein)kinderen natekenen door een karikaturist.

 

Meld u aan voor de picknick

Breng op 1 juni een bezoek aan het Winkelhart met uw (klein)kinderen en doe mee aan de picknick. Deelname kost niets. Geef op onderstaand formulier aan met hoe veel personen u wilt deelnemen en tussen welk tijdstip u wilt aanschuiven. Print de bevestiging uit en neem deze woensdag mee. Uiteraard kunt u zich op 1 juni ook ter plaatse aanmelden als er nog plaatsen vrij zijn. Au revoir!

 

Over de Opa & Oma Dagen

Winkelhart Etten-Leur houdt iedere eerste woensdag van de maand een Opa & Oma Dag. Met deze dagen richten wij ons op grootouders die samen met hun (klein)kinderen het centrum en de weekmarkt van Etten-Leur bezoeken. Dankzij de verschillende activiteiten en acties zijn de Opa & Oma Dagen absoluut een bezoek waard!

Programma

Picknick: 12.30 - 14.30 

Karikaturist: 12.00 - 14.00

Winkelhart Etten-Leur

Meer events