Opa & Oma Dag: Winter

Locatie

Winkelcentrum Etten-Leur

Bijzondere winterdag in het Winkelhart

Het is kerstvakantie, dus er is genoeg tijd om met uw kinderen er op uit te gaan! Zet de Opa & Oma Dag op woensdag 4 januari groot in uw agenda, want dan brengen niemand minder dan Elsa, Anna en Olaf van Disney’s Frozen een bezoek aan Winkelhart Etten-Leur voor een bijzondere meet & greet. Daarnaast kunnen kinderen deelnemen aan een winterspeurtocht om kans te maken op een leuke prijs. Lees gauw verder.  
 

Meet & Greet met Elsa, Anna en Olaf van Frozen

De Disney animatiefilm Frozen is al jaren een groot succes. Kinderen (en volwassenen) hebben de film gezien en kinderen zijn groot fan van hoofdrolspelers Elsa, Anna en Olaf. Tijdens de Opa & Oma Dag op 4 januari kunnen uw (klein)kinderen hun favoriete Frozen-figuren ontmoeten tijdens een bijzondere Meet & Greet! Ze kunnen op de foto met Elsa, Anna en Olaf én genieten van feestelijke optredens. Elsa, Anna en Olaf zijn van 12.00 tot 16.00 uur aanwezig op het middenplein in het overdekte winkelcentrum, dus mis het niet!
 

Speur mee en win twee bioscoopkaartjes

Schaatsen, sleeën, naar de bioscoop of warme chocolademelk drinken: in de winter is van alles te beleven. Maar wat denk je van deelnemen aan een winterse speurtocht van Winkelhart Etten-Leur? Op 4 januari kunnen kinderen meedoen aan een winterspeurtocht om kans te maken op twee GRATIS bioscoopkaartjes.

Haal tijdens de meet & greet een speurtochtkaart op het middenplein in het overdekte winkelcentrum en speur in het Winkelhart naar de leukste winteractiviteiten (in de vorm van posters). Tegen inlevering van een volledig ingevulde kaart bij Donker & Blond, Lunchroom Binnen, Plein 60 en Zus & Zo een heerlijke kinderchocomel! De winnaar van de bioscoopkaartjes ontvangt persoonlijk bericht. 
 

Voor de speurtochtkaarten geldt OP = OP.
 

Kortom, op woensdag 4 januari is Winkelhart Etten-Leur de plaats om een speciale dag te beleven met uw (klein)kinderen! U komt toch ook?

Programma

Meet & Greet Disney's Frozen

12:00 tot 12:45
13:00 tot 13:45
14:00 tot 14:45
15:00 tot 16:00
 

Optreden Elsa en Olaf
12.00: Elsa - Laat het los
13.00: Olaf - Zomer
14.00: Elsa - Laat het los
15.00: Olaf - Zomer


Winterspeurtocht
12.00 - 16.00 uur

Winkels die meedoen

Winkelhart Etten-Leur

Meer events