Kunst & Cultuur tijdens Opa & Oma Dag

Locatie

Winkelcentrum

Hof v/d Houte

Kunst & Cultuur tijdens Opa & Oma Dag

Op woensdag 4 mei is het Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur! Komt u ook (kunst) en cultuur snuiven met uw (klein)kinderen? Lees hier meer over de activiteiten die plaatsvinden op deze culturele dag voor jong en oud!
 

De Opa & Oma Dag op 4 mei staat volledig in het teken van Kunst & Cultuur. Zo brengen het Theater van Ton Laros, het Nederlands Drukkerij Museum en de Van Gogh Kerk een bezoek aan het Winkelhart. Zij geven de bezoekers allerlei informatie en organiseren leuke én leerzame activiteiten voor jong en oud. Zo kunt u bij het Nederlands Drukkerij Museum aan de slag met een drukpers.
 

Theater van Ton Laros

Geniet tijdens de Opa & Oma Dag van de theatershow van Ton Laros. Van buikspreken en goochelen tot dans en parodie; Ton Laros weet zowel kids, ouders als grootouders kostelijk te vermaken! De shows zijn om 11.30, 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur op Hof van den Houte.

 

Kleur mee aan Van Gogh

De Van Gogh Kerk plaatst woensdag een groot schilderij met daarop een blanco portret van Vincent van Gogh in het overdekte winkelcentrum. Een ‘kunstenaar’ nodigt jonge en oudere bezoekers uit om een stukje van het portret in te kleuren. Het schilderij wordt vervolgens geëxposeerd tijdens ‘Van Gogh Leeft!’ van 27 mei t/m 5 juni 2016. Laat uw creativiteit de vrije loop en kleur mee!

 

Over de Opa & Oma Dagen

Winkelhart Etten-Leur organiseert iedere eerste woensdag van de maand een Opa & Oma Dag. Met deze dagen richt het Winkelhart zich op grootouders die samen met hun (klein)kinderen het centrum en de weekmarkt van Etten-Leur bezoeken. Dankzij de verschillende activiteiten en acties zijn de Opa & Oma Dagen absoluut een bezoek waard!

 

Wij hopen dat u samen met uw (klein)kinderen een bezoek brengt aan de Opa & Oma Dag op 4 mei! Tot ziens.

Programma

Winkelhart Etten-Leur

Meer events