Opa & Oma Dag: Win 2 entreetickets voor Kerstcircus Etten-Leur

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Voorproefje op Kerstcircus Etten-Leur tijdens Opa & Oma Dag

Bezoek woensdag 7 december de Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur en krijg een voorproefje op Kerstcircus Etten-Leur! De circusdirecteur en jongleur van dit circus zijn woensdag aanwezig in het Winkelhart en kinderen kunnen deelnemen aan een speurtocht om kans te maken op twee gratis entreetickets voor Kerstcircus Etten-Leur!

 

Kerstcircus Etten-Leur

Ook dit jaar is het Brabantpark in Etten-Leur het decor voor Kerstcircus Etten-Leur. Dit jaar strijkt het circus neer van 24 december t/m 8 januari. In de sfeervolle en verwarmde circustent kunt u twee uur lang genieten van acrobaten, jongleurs, clowns, circusdieren en de spectaculaire show 'The Wheel of Death'. 

 

Win twee gratis tickets voor Kerstcircus Etten-Leur

Tijdens de Opa & Oma Dag kunnen uw (klein)kinderen van 11:00 tot 17:00 uur meedoen aan een speurtocht om kans te maken op twee gratis entreetickets voor Kerstcircus Etten-Leur. Haal een speurtochtkaart bij de circusdirecteur of Jamin en speur naar de circusfiguren (in de vorm van posters) in het Winkelhart. Lever de volledig ingevulde kaart in bij Jamin en ontvang een smakelijk presentje. De winnaar van de tickets voor Kerstcircus Etten-Leur ontvangt persoonlijk bericht. 

Programma

Winkelhart Etten-Leur

Meer events