Opa & Oma Dag: Herfst!

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

 

Doe mee aan de herfstspeurtocht en maak een vogelhuisje

Woensdag 2 november is het weer Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur! Kom samen met uw (klein)kinderen naar het Winkelhart, doe mee aan de herfstspeurtocht en maak een vogelhuisje voor in uw tuin!


De Herfstvakantie is voorbij, maar de herfst is nog in volle gang. De dagen worden korter en de bladeren vallen van de bomen. Daarnaast verzamelen vogels in de herfst van alles om hun nest winterklaar te maken. Helpen u en uw (klein)kinderen de vogels om alles te verzamelen voor een fijn winterverblijf? Kom 2 november naar Winkelhart Etten-Leur en beleef samen een leuk herfstdagje uit!
 

Workshop vogelhuisjes maken en beschilderen

Tijdens de Opa & Oma Dag op 2 november kunnen kinderen van 11.00 tot 16.00 uur op het middenplein bij Jamin een vogelhuisje maken en beschilderen met Ed en Fret. Ed is een handige opa die samen met zijn tamme fret kinderen gaat helpen om vogelhuisjes te maken en te beschilderen. Tijdens deze leuke en leerzame workshop gaan uw (klein)kinderen creatief aan de slag en leren ze van alles over vogels en hun winterverblijf. Uiteraard mogen de kinderen hun eigen versierde vogelhuisje mee naar huis nemen!

 

Herfstspeurtocht

Naast de workshop kunnen u en uw (klein)kinderen meedoen aan de herfstspeurtocht. De speurkaarten worden uitgedeeld door Ed & Fret. Tijdens de speurtocht moeten jullie op zoek naar de dingen die vogeltjes nodig hebben om de winter te overleven. Deze benodigdheden zijn door heel het Winkelhart te vinden in de vorm van posters. Hebben jullie alle namen van de winkels waar je de dingen hebt gezien juist ingevuld op je speurkaart? Lever dan de kaart in bij Ed & Fret en grabbel voor een leuk presentje. Bovendien maakt uw (klein)kind kans op een leuke prijs! De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

 

Beleef samen een leuk dagje uit!

Zijn jullie klaar met speuren en gaat er een mooi vogelhuisje mee naar huis? Rust dan nog even lekker uit bij een van onze gezellige horecagelegenheden op het Burchtplein, Raadhuisplein of overdekte winkelcentrum. Of neem een kijkje bij onze prachtige winkels en bereid u net als de vogels voor op de winter door een nieuwe najaarsoutfit te shoppen. Kom op 2 november samen met uw (klein)kinderen naar Winkelhart Etten-Leur en beleef samen een leuk dagje uit!

Programma

11:00 - 16:00 uur 

Winkelhart Etten-Leur

Meer events