Opa & Oma Dag

Locatie

Winkelcentrum Etten-Leur

Unieke wielerexpositie tijdens Opa & Oma Dag 3 augustus

Komende woensdag wordt de maandelijkse Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur gehouden. Tijdens deze dag is er een bijzondere wielerexpositie van unieke en bekende wielershirts én prachtige wielerfoto’s. 
 

De Tour de France is net achter de rug, waarna enkele tourrenners Etten-Leur aan zullen doen tijdens de Rabobank Profwielerronde op 14 augustus. In aanloop naar deze wielerronde schenkt Winkelhart Etten-Leur extra aandacht aan de wielersport. Zo is er op woensdag 3 augustus – tijdens de terugkerende Opa & Oma Dag – een unieke expositie met wielershirts en -foto’s!


Exposities met wielershirts en wielrenfoto’s

In het overdekte winkelcentrum wordt een bijzondere en kostbare collectie getoond van veertig bekende wielrenshirts. Deze truien zijn in het bezit van Henk Theuns, een fervent verzamelaar die de afgelopen vijftig jaar meer dan 5.500 wielertruien heeft verzameld. De collectie van Theuns is zeer uniek en enkele shirts zijn dan ook gebruikt in de speelfilm ‘Ventoux’. De truien van Theuns zijn daarnaast opgenomen in het boek ‘Koerstrui’.

 

Op 3 augustus worden bovendien de unieke wielerfoto’s van fotografe Petra Huijsmans tentoongesteld, waaronder de unieke, spectaculaire foto’s die zij tijdens de afgelopen Tour de France maakte. De wielertruien en -foto’s zullen tot en met 14 augustus te bewonderen zijn in Winkelhart Etten-Leur.


Dus, bent u wielrenliefhebber? Breng op 3 augustus een bezoek aan de Opa & Oma Dag in Winkelhart Etten-Leur!
 

Programma

Winkelhart Etten-Leur

Meer events