Ladies Day

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Hof van den Houte (bij goed weer)

Overdekt winkelcentrum (bij slecht weer)

Kom, beleef en geniet tijdens de Ladies Day!

Op zaterdag 13 mei, de dag voor Moederdag, is het Ladies Day in Winkelhart Etten-Leur. Het leukste dagje uit voor vriendinnen of moeder en dochter. Kom samen met jouw vriendinnen heerlijk shoppen en profiteer van leuke acties in het Winkelhart. Daarnaast genieten jullie van dynamische dansoptredens en krijgen jullie handige tips over haar, make-up en kleding! Last, but not least, komt Dave Roelvink naar Etten-Leur voor een DJ Performance en meet & greet. Houd onze Facebookpagina in de gaten over de Ladies Day en word verrast met leuke acties.
 

Profiteer van leuke acties

Tijdens de Ladies Day hebben diverse winkeliers leuke acties. Bij Donker & Blond kun je bijvoorbeeld tot 12.00 uur genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijtje voor € 9,95 per persoon. Daarnaast staan er diverse winkeliers met een standje om leuke producten te presenteren en jou te voorzien van tips over haar, make-up en kleding! De standjes staan bij goed weer op Hof van den Houte en bij slecht weer in het overdekte winkelcentrum bij het Speelkasteel

 

Scoor een Goodie Bag

Besteed je tijdens de Ladies Day minimaal € 25 euro bij winkels in het Winkelhart, dan mag je een leuke Goodie Bag ophalen bij de stand van het Winkelhart team. De goodie bag bestaat uit leuke en handige producten en kortingsbonnen van winkels in het Winkelhart. Producten waar jij en je vriendinnen van kunnen genieten en zeker nog plezier van gaan hebben!
 

Voorwaarden

- Besteding van 25 euro moet op 13 mei zijn gedaan.
- Er mogen meerdere bonnetjes van 13 mei worden samengevoegd om aan 25 euro te komen.
- Er geldt OP = OP. 
 

Win een Make-over

Speciaal voor de Ladies Day geeft het Winkelhart Etten-Leur een make-over weg in samenwerking met Yes Salon, Etos en Bomont. Wie gun jij een make-over? Of verdien jij zelf een make-over? Tag dan haar of jezelf onder het bericht op onze Facebookpagina en leg uit waarom. Heb je een leuke foto? Deel deze dan met ons! Op maandagavond wordt de winnaar van de make-over bekend gemaakt!

 

De winnaar dient zaterdag 13 mei van 10.30 tot 16.00 uur beschikbaar te zijn.

De winnaar ontvangt:

  • Een gratis knip, kleur en föhn behandeling van Yes Salon
  • Make-up behandeling en advies van Etos
  • Kledingadvies en 30% korting op de outfit die wordt gestyled door Bomont

 

Movienight (uitverkocht) en Biosburgermenu

De Ladies Day wordt afgesloten met een exclusieve movienight in het overdekte winkelcentrum. Zak lekker samen met vriendinnen of jouw moeder onderuit in een Fatboy zitzak en geniet van een heerlijke vrouwenfilm die wordt vertoond op een groot scherm. De kaartjes voor Fatboy Cinema zijn uitverkocht. Er een compleet dagje uit van maken? Smul dan voor de film begint van een heerlijk Biosburgermenu bij Donker & Blond. Reserveren is gewenst en kan via 076-762 0111.

Programma

11.00 uur: start Ladies Day

11.00 uur: presentatie winnaar make-over

11.00 – 13.00: DJ Jari

13.00 uur: optreden Trivium Dance

13.30 - 15.00: DJ Jari

13.30 – 15.00: make-over door Yes Salon en Etos op podium

15.00 – 15.30: optreden Trivium Dance

15.30 – 15.45: presentatie eindresultaat make-over

15.30 – 16.30: Meet & Greet Dave Roelvink

17.30 – 19.00: Movie Night arrangement Donker & Blond

18.00 – 19.00: Inloop Fatboy Cinema (enkel op vertoon ticket)

19.00 – 21.30: Movienight

Het programma wordt in aanloop naar de Ladies Day nog aangevuld. 

Winkelhart Etten-Leur

Meer events