Meet & Greet Roodkapje

Locatie

Middenplein in het overdekte winkelcentrum, ter hoogte van ANWB

Ontmoet Roodkapje en speur mee!

Op 10 september speelt in de Nieuwe Nobelaer Roodkapje De Musical. Ter promotie van deze musical wordt er op zaterdag 3 september in Winkelhart Etten-Leur een meet & greet georganiseerd met dit bekende sprookjesfiguur. Rondom de meet & greet vindt er in het Winkelhart een speurtocht plaats waarmee u kaartjes kunt winnen voor de musical. Lees er hier meer over.
 

MEET & GREET EN MEEZINGFEEST

Roodkapje brengt op 3 september van 10.30 tot 12.00 uur een bezoek aan Winkelhart Etten-Leur. Tijdens de meet & greet kunnen uw (klein)kinderen allerlei vragen stellen aan dit bekende sprookjesfiguur en natuurlijk ook met haar op de foto. Aansluitend maakt Roodkapje de winnaars van de musicalkaartjes bekend en zingt een aantal liedjes uit de musical tijdens een meezingfeest op het middenplein, ter hoogte van ANWB.


SPEURTOCHT ‘ROODKAPJE, WAAR GA JE HEEN?’

Voorafgaand aan de meet & greet vindt een speurtocht plaats in het Winkelhart. Kinderen kunnen vanaf 10:00 uur een invulkaart ophalen op het middenplein in het overdekte winkelcentrum. Met deze kaart kunnen ze in het winkelgebied op zoek naar zeven figuren om de vragen over Roodkapje op de kaart te beantwoorden. Tegen inlevering van een compleet ingevulde kaart ontvangen zij een smakelijk presentje van Jamin. Bovendien maken ze met een volle invulkaart kans op kaartjes voor de musical!


WINACTIE TOEGANGSKAARTEN ROODKAPJE DE MUSICAL

Een week voor de meet & greet wordt er op de Facebookpagina van Winkelhart Etten-Leur een winactie gehouden waarbij 5 x 2 toegangskaarten worden weggegeven voor Roodkapje De Musical! Tijdens de meet & greet worden deze prijswinnaars bekendgemaakt, samen met de prijswinnaars die mee hebben gedaan met de speurtocht. Wilt u deze toegangskaarten winnen, zorg dan dat u deelneemt aan onze winactie en/of de speurtocht!
 

Kom 3 september dus naar het Winkelhart en beleef een gezellige dag met uw (klein)kinderen!
 

Programma

Speurtocht 'Roodkapje, waar ga je heen?'
10.00 - 11.30

Meet & Greet Roodkapje 
10.30 - 11.30

Prijsuitreiking kaartjes Roodkapje de Musical en meezingfeest
11.30 - 12.00

Winkelhart Etten-Leur

Meer events