Oranjemarkt in Winkelhart Etten-Leur

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Raadhuisplein

Markt 

 

Koningsdag in Winkelhart Etten-Leur

Kom op 27 april Koningdag vieren in Winkelhart Etten-Leur!  De winkels en horecagelegenheden zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur en ook dit jaar is er een gezellige Oranjemarkt in en rondom het winkelgebied. De marktroute loopt via de Oude Bredaseweg en de Markt. Op het Raadhuisplein en in het overdekte winkelcentrum worden gratis kinderplekken gecreëerd. Vanaf 09.00 uur is de markt officieel geopend. Kom gezellig shoppen en speur naar leuke spulletjes op de Oranjemarkt!
 

Oranjemarkt voor kids 

Kinderen kunnen gratis deelnemen aan de Oranjemarkt. Op het Raadhuisplein wordt een Kinderplein ingericht en in het overdekte winkelcentrum zijn 50 plekken beschikbaar. Vanaf 07.00 uur kunnen kinderen zich bij het Raadhuisplein of de ingang naast Kaatje Jans (voor een binnenplek) aanmelden. 
 

Koningsdagpakket 

Voor de 50 kinderen die plaatsnemen in het overdekte winkelcentrum heeft de Rabobank een Koningsdagpakket ter beschikking gesteld. dit pakketje bestaat uit een rugzakje, plastic kleedje, een kassa, toeter en foto-attributen. Er zit ook een flyer bij met een leuke actie: kinderen  die een foto op Facebook of Instagram zetten met de foto-attributen en #Rabokids bij hun foto vermelden kunnen 4 kaartjes voor De Efteling winnen! Bovendien ontvangen kinderen die hun spullen gaan verkopen in het overdekte winkelcentrum nog een lekker ijsje van Jamin. 
 

Houdt u er rekening mee dat zowel de kramen als de grondplaatsen alleen middels een voorinschrijving gereserveerd konden worden. Er kan daarom niet meer ’s nachts een eigen plekje gecreëerd worden. Meer weten over de Oranjemarkt? Kijk dan hier.

Programma

Winkels geopend

10.00 - 17.00 uur
 

Oranjemarkt 

vanaf 09.00 uur

Winkelhart Etten-Leur

Meer events