Jaarmarkt Etten-Leur

Locatie

Bisschopmolenstraat

Markt

Raadhuisplein

Oude Bredaseweg

Burchtplein

Hof van den Houte

Markthof

Dit jaar óók in het Winkelhart

Op zondag 25 september is het centrum van Etten-Leur weer het podium voor de Jaarmarkt. Dit jaar loopt de marktroute niet alleen door de Bisschopmolenstraat, het Raadhuisplein, de Markt en Oude Bredaseweg, maar ook door Winkelhart Etten-Leur! Daarnaast wordt het Winkelhart op deze dag feestelijk aangekleed. Uw dagje winkelen wordt nóg leuker tijdens de Jaarmarkt!
 

Uitje voor het hele gezin

Er zullen uiteenlopende activiteiten zijn voor jong én oud, zoals een grote markt met 300 kramen, standwerkersconcours, straattheater, kinderattracties, optredens en meer! Daarnaast is het Winkelhart geopend van 12.00 tot 17.00 uur (de horecagelegenheden gaan al eerder open). U en uw gezin hoeven zich dus geen moment te vervelen!
 

Ruim 300 marktkramen

De markt wordt ieder jaar groter en groter en trekt steeds meer bezoekers. Ook dit jaar belooft het evenement veel bezoekers van heinde en ver te trekken. In het centrum zullen ruim driehonderd marktkramen komen te staan waar lokale winkeliers en handelaren uit de wijde omtrek kleding, accessoires, voedingswaren, huishoudelijke artikelen, speelgoed, gadgets en nog veel meer verkopen.  


Straattheater, kinderattracties, optredens en meer

Naast de markt kunt u genieten van andere feestelijke activiteiten, zoals een standwerkersconcours, straattheater en uiteenlopende kinderattracties. Standwerkers uit Nederland, Belgie en Luxemburg strijden om de titel ‘Beste Standwerker van Etten-Leur’. U vindt deze standwerkers verdeeld over het markterrein. Daarnaast geeft Trivium Sport & Dance gedurende de dag sport- en dansdemonstraties op het podium op het Raadhuisplein.  


Be there!

Kom ook naar de Jaarmarkt en maak er samen met uw familie en vrienden een gezellig dagje uit van! De Jaarmarkt vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur en loopt niet alleen door de Bisschopsmolenstraat, het Raadhuisplein, de Markt en Oude Bredaseweg, maar ook door Winkelhart Etten-Leur.

 

Programma

Jaarmarkt
10:00 - 17:00 


Winkels geopend
12:00 - 17:00

Winkels die meedoen

Winkelhart Etten-Leur

Meer events