Super Summer Sale in Ibiza style

Locatie

Hof van den Houte

Markthof

Winkelcentrum

Super Summer Sale tijdens vrolijke Ibiza Market

It’s summer time! Kunt u niet meer wachten op de zomervakantie? Kom alvast in de vakantiestemming tijdens de Ibiza Market van Winkelhart Etten-Leur. Hier profiteert u bovendien van de Super Summer Sale!

 

Winkelhart Etten-Leur organiseert op zaterdag 16 juli een vrolijke Ibiza Market. Tijdens dit event wordt het Winkelhart omgetoverd tot een sfeervolle zomerse markt, aangekleed in Ibiza-stijl. Geniet daarnaast van heerlijke zomerse klanken in de Ibiza lounge en profiteer van de Super Summer Sale!

 

Profiteer van Super Summer Sale

Van 10.30 tot 16.30 uur wordt het Winkelhart (Hof van den Houte, Markthof en het overdekte winkelcentrum) omgetoverd tot een sfeervolle zomerse markt met circa veertig marktkramen. Hier worden uiteenlopende zomerse artikelen verkocht, zoals exotisch fruit, ijs, smoothies, sieraden, tassen, zwemkleding, zonneproducten, cosmetica, slippers en tal van andere producten. U kunt profiteren van mooie kortingen en leuke acties. Een mooi moment om de laatste vakantie inkopen te doen!

 

Loungehoek met dj, sambaband en meer

Tussen de vrolijke marktkramen op Hof van den Houte wordt er een strand aangelegd met een gezellige loungehoek met DJ. Tussen 13.30 en 16.00 uur treedt er meerdere malen een feestelijke sambaband op. Daarnaast kunt u op de foto in een retro Volkswagen-bus, tarotkaarten laten leggen en ibizafeathers in het haar laten zetten. Kids kunnen zich gratis laten schminken en een sprankelende glittertattoo laten zetten.

 

Kortom, kom op 16 juli naar het Winkelhart en geniet van de zomerse Ibiza sfeer! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de invulling en activiteiten rondom de Ibiza Market

Programma

10:30
Start Ibiza Market, shop de leukste summer items!
 

10:30 - 16:30:
Heerlijk loungen op het strand op Hof van den Houte
 

10:30 - 16:30:
Geniet van de zomerse klanken van deejay Dan Falk
 

11.00 - 16:00:
Take your picture! Ga op de foto met een retro VW bus
 

11:00 - 16:30:
Bakfietsfood 
 

12:00 -16:00:
U wordt getrakteerd op zomerse hapjes en drankjes door de Smaakmeisjes
 

12:00 -16:00:
Schminken en glittertattoo's
 

13:30 - 16:00:
Optreden van Sambaband Maisquenada
 

16:30
Einde Ibiza Market

 

 

 


 

Ibiza Market -16 juli

Winkels die meedoen

Winkelhart Etten-Leur

Meer events