Halloween Shopping Night 2016

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Halloween in Winkelhart Etten-Leur

Op vrijdagavond 28 oktober 2016 verandert Winkelhart Etten-Leur in het griezeligste winkelhart voor de hele familie! Kom shoppen tussen 18.30 en 21.00 uur, profiteer van waanzinnige kortingen en laat u verwonderen door de magische en griezelige acts! Bovendien maakt u kans op een mooie prijs als u een Halloweenselfie maakt in het Winkelhart!
 

Kom ook griezelen!

Tussen 18.30 en 21.00 uur komen er diverse griezelige en mysterieuze acts voorbij in het Winkelhart. Heksen, draken, een levend skelet, spoken en zombies. U mag deze professionele acts niet missen! Bezorgen deze figuren u de kriebels? Vlucht dan snel een van de winkels in en profiteer van griezelige kortingsacties. Alle winkels in het Winkelhart zullen versierd zijn in stijl om het Halloweengevoel naar Etten-Leur te halen!

 

Griezelige kortingsacties

LET OP! In de week van 24 oktober ontvangt u bij het weekblad de Bode griezelige kortingscoupons. Deze zijn in te leveren tijdens de Halloween Shopping Night bij diverse winkels en horecazaken. Zo trakteert het Winkelhart alle kids tijdens deze avond op een lichtgevende suikerspin van Jamin. Houd uw brievenbus dus goed in de gaten, neem de kortingscoupons mee en profiteer van deze griezelige kortingen!
 

Heeft u de Bode of de coupons niet ontvangen? Tijdens de Halloween Shopping Night worden de kortingscoupons ook nog uitgedeeld of download en print ze via hier zelf.  LET OP: de coupons dienen geprint te worden om gebruikt te kunnen worden. Ze kunnen niet vanaf een mobiele telefoon worden getoond. 
 

Kom griezelig verkleed en win!

Kom tijdens de Halloween Shopping Night in stijl verkleed en doe mee aan onze fotowedstrijd. Wat moet je doen? Maak een griezelige selfie of foto in het Winkelhart en deel deze foto met ons via de Facebookpagina van het Winkelhart. De griezeligste, engste of meest angstaanjagende foto wordt beloond met een leuke prijs!
 

Mis het niet!

U bent van harte uitgenodigd voor de Halloween Shopping Night! Kom met het hele gezin, vrienden of uw sport- of wijkvereniging naar het Winkelhart en griezel mee. Durft u het aan? Laat dan weten dat u erbij bent via ons Facebookevent!

Programma

18:30 - 21:00 uur

Winkelhart Etten-Leur

Meer events