Halloween shopping night 27 oktober Winkelhart Etten-Leur

Locatie

Winkelhart Etten-Leur 

Halloween in Winkelhart Etten-Leur

Op vrijdagavond 27 oktober verandert Winkelhart Etten-Leur in het griezeligste winkelhart voor de hele familie! Kom shoppen tussen 18.30 en 21.00 uur, profiteer van waanzinnige kortingen en laat u verwonderen door de magische en griezelige acts! Bovendien maakt u kans op een mooie prijs als u een Halloweenselfie maakt in het Winkelhart!
 

Kom ook griezelen!

Tussen 18.30 en 21.00 uur komen er diverse griezelige en mysterieuze acts voorbij in het Winkelhart. Heksen, draken, een levend skelet, spoken en zombies. U mag deze professionele acts niet missen! Bezorgen deze figuren u de kriebels? Vlucht dan snel een van de winkels in en profiteer van griezelige kortingsacties. Alle winkels in het Winkelhart zullen versierd zijn in stijl om het Halloweengevoel naar Etten-Leur te halen!

Kom griezelig verkleed en win!

Kom tijdens de Halloween Shopping Night in stijl verkleed en doe mee aan onze fotowedstrijd. Wat moet je doen? Maak een griezelige selfie of foto in het Winkelhart en deel deze foto met ons via de Facebookpagina van het Winkelhart. De griezeligste, engste of meest angstaanjagende foto wordt beloond met een leuke prijs!
 

Mis het niet!

U bent van harte uitgenodigd voor de Halloween Shopping Night! Kom met het hele gezin, vrienden of uw sport- of wijkvereniging naar het Winkelhart en griezel mee. Durft u het aan? Laat dan weten dat u erbij bent via ons Facebookevent!

Programma

18.30 - 21.00 uur

Winkelhart Etten-Leur

Meer events