Halloween shopping night 27 oktober Winkelhart Etten-Leur

Locatie

Winkelhart Etten-Leur 

Halloween in Winkelhart Etten-Leur

Op vrijdagavond 27 oktober verandert Winkelhart Etten-Leur in het griezeligste winkelhart voor de hele familie! Kom shoppen tussen 18.30 en 21.00 uur, profiteer van waanzinnige kortingen en laat u verwonderen door de mysterieuze en griezelige acts! Bovendien maakt u kans op een mooie prijs als u een Halloweenselfie maakt in het Winkelhart!
 

Kom ook griezelen!

Tussen 18.30 en 21.00 uur komen er diverse griezelige en mysterieuze acts voorbij in het Winkelhart. Heksen, spoken en zombies. U mag deze professionele acts niet missen! Bezorgen deze figuren u de kriebels? Vlucht dan snel een van de winkels in en profiteer van griezelige kortingsacties. 
 

Kortingscoupons met waanzinnige winkelacties

Tijdens de Halloween Shopping Night profiteert u van waanzinnige winkelacties met kortingscoupons. De actiecoupons worden in de week van 23 oktober huis-aan-huis verspreid met de Etten-Leurse Bode en zijn vanaf dan ook hier te downloaden. Lever op 27 oktober de coupons in bij de deelnemende winkels en horecagelegenheden. 


Actiecoupon Jamin

Op de bon van Jamin staat 25% korting op al het snoep, maar deze bon is alleen in te leveren bij aankoop van Halloweensnoep bij Jamin.

Download en print hier de actiecoupons
 

Gratis suikerspin en popcorn

Besteed u van 21 oktober t/m 27 oktober voor minimaal 10 euro bij een van onze winkels, dan ontvangt u een coupon voor een gratis suikerspin bij Jamin of Bonbonnerie van der Linden of een gratis popcorn bij Albert Heijn Pollemans. Lever deze coupon in tijdens de Halloween Shopping Night op 27 oktober en smul van griezelig lekkere popcorn of een lichtgevende suikerspin (OP = OP). 

Ook bij de actiecoupons die in de week van 23 oktober huis-aan-huis worden verspreid met de Etten-Leurse Bode zit een bon voor gratis popcorn of een gratis suikerspin. Deze bon dient ingeleverd te worden in combinatie met een aankoopbon van minimaal 10 euro in de week van 21 oktober. 
 

Kom griezelig verkleed en win!

Kom tijdens de Halloween Shopping Night in stijl verkleed en laat uw kinderen schminken door professionele schminkers. Doe vervolgens mee aan onze fotowedstrijd! Maak een griezelige selfie of foto in het Winkelhart en deel deze foto met ons via de Facebookpagina van het Winkelhart of via Instagram met de #halloweeninhetwinkelhart. De griezeligste, engste of meest angstaanjagende foto wordt beloond met een leuke prijs!
 

Mis het niet!

U bent van harte uitgenodigd voor de Halloween Shopping Night! Weten wat u te wachten staat? Bekijk dan hieronder de aftermovie van vorig jaar! Kom met het hele gezin, vrienden of uw sport- of wijkvereniging naar het Winkelhart en griezel mee. Durft u het aan? Laat dan weten dat u erbij bent via ons Facebookevent!

Programma

18.30 - 21.00 uur

Halloween Shopping Night - 27 oktober 2017

Winkelhart Etten-Leur

Meer events