Fashion Event

Locatie

Winkelhart Etten-Leur

Catwalk staat bij het Speelkasteel

Spot najaarstrends tijdens het Fashion Event!

Zaterdag 8 oktober organiseert Winkelhart Etten-Leur weer het fantastische Fashion Event en YOU'RE INVITED! Tijdens dit mode-evenement presenteren uiteenlopende fashion stores hun najaarscollectie én is er een speciale Model for a Day-show. Lees hier meer en markeer 8 oktober in uw agenda!
 

Het fashion en lifestyle event van Etten-Leur

Op 8 oktober staat Winkelhart Etten-Leur in het teken van het Fashion Event, een mode-evenement boordevol inspiratie, fashion en lifestyle! De fashion stores van Winkelhart Etten-Leur presenteren tijdens het Fashion Event hun collecties voor het nieuwe seizoen. Neem tijdens de fashion shows plaats langs de catwalk bij het Speelkasteel en bewonder de herfst- en wintermode of spot terwijl u winkelt de nieuwste najaarstrends tijdens de dynamische Fashion Parade. Alle mode-musthaves voor de herfst en winter komen voorbij, zowel voor dames, heren en kids!
 

Model for a day

Naast de Fashion Shows en Fashion Parade is er weer een speciale Model for a Day-show. Tijdens deze show kunnen kinderen uit Etten-Leur en omgeving ervaren hoe het is om op een catwalk te staan. Meer dan 30 kinderen tussen de 2 en 12 jaar mogen op 8 oktober op de catwalk schitteren en de nieuwste kinderkleding showen! De kids zullen beoordeeld worden door een professionele jury en na afloop van de show wordt bekend gemaakt wie van jonge talenten het meest spetterden op de catwalk. 
 

Mis het niet!

Kom ook naar het Fashion Event en spot de allernieuwste modetrends. Heeft u volop ideeën opgedaan, dan shopt u uw najaarsoutfit meteen in Winkelhart Etten-Leur!
 

Programma

Programma Fashion Event
 

13.30 
Fashion Show 1 - overdekt winkelcentrum
 

14.00 
Fashion Parade door het centrum
 

14.45 - 15.30
Model for a day show - overdekt winkelcentrum
 

15.30 
Fashion show 2 - overdekt winkelcentrum
 

16.00 
Fashion Parade door het centrum

Winkels die meedoen

Winkelhart Etten-Leur

Meer events