Etten-Leur zoekt vlogger

Locatie

Winkelhart & winkelcentrum

Wij zijn op zoek naar een vlogger!

Winkelhart & winkelcentrum Etten-Leur zijn op zoek naar een spontane, storyteller met gevoel voor stijl en humor, die in één klap ons winkelgebied op de kaart gaat zetten! Weet jij op een creatieve manier volgers te inspireren? Pak dan je camera er maar bij en laat zien dat jij diegene bent waar wij naar op zoek zijn!

Als je wint: vertegenwoordig je een jaar lang het Winkelhart en het winkelcentrum van Etten-Leur. Jij zal verslag leggen van de events en andere spraakmakende gebeurtenissen en maakt hierover, op je eigen manier, aansprekende vlogs. Ook andere leuke onderwerpen die aan ons winkelgebied gerelateerd zijn komen in jouw vlogs voorbij.

Meedoen is eenvoudig: maak een kennismakingsvlog en stuur deze in via een privébericht op Facebook van Winkelhart Etten-Leur of maak een YouTube video met de naam ‘Etten-Leur zoekt vlogger!’ en stuur ons de link hiervan via een privébericht op Facebook van Winkelhart Etten-Leur. Liever live laten zien wat je in huis hebt? Zorg dan dat je aanwezig bent op 17 februari en/of 25 februari en val op bij onze talentscouts.

Je krijgt een vergoeding van € 200,-
Let op: de deadline is 17 maart dus stuur voor die tijd je vlog in!

Bekijk hier de voorwaarden: 

Programma

9 februari t/m 17 maart

Winkelhart Etten-Leur

Meer events