Evenementen Winkelhart Etten-Leur

Winkelhart Etten-Leur is het gezelligste Winkelhart voor de hele familie! Geregeld trakteren wij u op een gezellige dag uit tijdens onze events. Deze evenementen zijn voor jong en oud en hebben telkens een ander spectaculair thema, boordevol spel, sport, mode, lifestyle, health, sale en meer!
 

Check hier onze eerstvolgende evenementen. De agenda wordt continu aangevuld, dus houd deze in de gaten!
 

Aankomende evenementen

 • 24 SEP

  Jaarmarkt Etten-Leur

  Kom shoppen bij de Jaarmarkt van Etten-Leur

  Op zondag 24 september wordt in het centrum van Etten-Leur de Jaarmarkt gehouden. Er zijn uiteenlopende activiteiten voor jong én oud, zoals een markt met 300 kramen, straattheater, kinderattracties, optredens en meer.

 • 27 OKT

  Halloween Shopping Night

  Halloween in Winkelhart Etten-Leur

  Op vrijdagavond 27 oktober verandert Winkelhart Etten-Leur in het griezeligste winkelhart voor de hele familie! Kom shoppen tussen 18.30 en 21.00 uur, profiteer van waanzinnige kortingen en laat u verwonderen door de magische en griezelige acts! Bovendien maakt u kans op een mooie prijs als u een Halloweenselfie maakt in het Winkelhart!
   

 • 29 OKT

  Marathon Brabant

  Koopzondag + Van Oers Marathon Brabant

  De klassieke herfstmarathon 29 oktober 2017 de 35e editie 

  Zoekt u een leuk uitje voor het weekend, breng dan een bezoek aan de koopzondag en de Van Oers Marathon Brabant! Op zondag 29 oktober zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Tevens vindt dan de jaarliijkse Van Oers Marathon Brabant plaats. Kom gezellig naar Winkelhart Etten-Leur en moedig de deelnemers van de marathon aan. 

 • 25 NOV

  Sinterklaas bezoek

  Ontmoet Sinterklaas!

  Op zaterdag 25 november wordt het een gezellig sinterklaasfeest in Winkelhart Etten-Leur! Tussen ± 13.30 en 16.00 uur brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan het Winkelhart.

 • 26 NOV

  Koopzondag
  12.00 - 17.00

  Iedere laatste zondag van de maand

  Zoekt u een leuk uitje voor het weekend, breng dan een bezoek aan de koopzondagen van Winkelhart Etten-Leur! Iedere laatste zondag van de maand bent u van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.

 • 2 DEC

  Sinterklaas bezoek

  Ontmoet Sinterklaas!

  Op zaterdag 2 december wordt het een gezellig sinterklaasfeest in Winkelhart Etten-Leur! Tussen ± 13.00 en 16.00 uur brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan het Winkelhart.

 • 3 DEC

  Sint koopzondag

  Extra koopzondag op 3 december

  Zoekt u nog prachtige, handige of leuke cadeaus? Speciaal voor Sinterklaas is het overdekte winkelcentrum van Winkelhart Etten-Leur op zondag 3 december geopend! Lees er hier meer over.
   

 • 10 DEC

  Koopzondag X-Mas shopping

  Merry Christmas Shopping in Winkelhart Etten-Leur

  Nog eventjes en de feestdagen gaan van start. Breng tijdens de knusse, donkere dagen voor Kerst een bezoek aan het sfeervol aangeklede Winkelhart Etten-Leur en doe de laatste Kerstinkopen. Zo hebben wij op zondag 10 december een extra koopzondag!

 • 17 DEC

  Koopzondag X-Mas shopping

  Merry Christmas Shopping in Winkelhart Etten-Leur 

  Santaclaus is coming to town! Tijdens onze extra koopzondag op 17 december kunt u Kerstcadeaus shoppen en komt u helemaal in kerstsfeer.

 • 24 DEC

  Koopzondag X-Mas shopping

  X-MAS Shopping in Winkelhart Etten-Leur

  Wilt u last-minute enkele cadeaus kopen óf wilt u al uw Kerstboodschappen in huis halen, zodat u een heerlijk diner kunt bereiden? Breng een bezoek aan koopzondag 24 december van Winkelhart Etten-Leur. Tijdens deze dag kunt u tot 17.00 uur de allerlaatste Kerstinkopen doen. 

 • 31 DEC

  Koopzondag + oudjaarsdag

  Iedere laatste zondag van de maand

  Zoekt u een leuk uitje voor het weekend, breng dan een bezoek aan de koopzondagen van Winkelhart Etten-Leur! Iedere laatste zondag van de maand bent u van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur.

Maandkalender september 2017

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
       
1

 

 

2
Meet & greet met Hans & Grietje De Musical
3

 

 

4

 

 

5

 

 

6

 

 

7

 

 

8

 

 

9

 

 

10

 

 

11

 

 

12

 

 

13

 

 

14

 

 

15

 

 

16

 

 

17

 

 

18

 

 

19

 

 

20

 

 

21

 

 

22

 

 

23

 

 

24
Jaarmarkt Etten-Leur
25

 

 

26

 

 

27

 

 

28

 

 

29

 

 

30