Contact winkelhart Etten-Leur

Heeft u vragen over Winkelhart Etten-Leur, de prachtige winkels, sfeervolle horecagelegenheden of de vele faciliteiten? Neem contact met ons door onderstaand contactformulier in te vullen en wij nemen spoedig contact met u op!

 

Laatste nieuws

 • Kerst viert u met Winkelhart Etten-Leur

  Santa Claus is coming to town, Winkelhart Etten-Leur is in de feeststemming! In december – de feestmaand bij uitstek – nodigen wij u uit voor diverse Kerstevents in het Winkelhart, waaronder een sfeervolle Kerstmarkt. Daarnaast is het Winkelhart in december iedere zondag geopend!

 • Sinterklaas bezoekt Winkelhart Etten-Leur. Kom ook!

  Vol verwachting klopt ons hart! Op 19 november meren Sinterklaas en zijn Pieten aan in de Leurse Haven. Deze intocht is het startsein voor een periode boordevol Sinterklaasactiviteiten, onder andere in Winkelhart Etten-Leur! In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag over de leuke activiteiten en acties van het Winkelhart.
   

 • Nog meer sfeer in het overdekte winkelcentrum

  Winkelhart Etten-Leur is een heerlijke plek om te winkelen. En vanaf nu brengen we nóg meer sfeer in het overdekte winkelcentrum! We gaan meer zitgelegenheden creëren, sommige zelfs met stopcontact. Even uitrusten tijdens het winkelen is straks nog prettiger. 
   

Aankomende evenementen

 • Er zijn geen resultaten gevonden